Nieuwsberichten


24-04-2008
Te hard trainen is ook niet goed

De afgelopen week heeft er weinig nieuws gestaan op mijn website. Dat komt doordat ik geen wedstrijden heb gereden afgelopen week. Maar dat betekent niet dat er niets gebeurd is. Zoals ik de vorige keer al meldde zou ik naar Frankrijk en dat is op het laatste moment niet doorgegaan door een dramatisch slechte wedstrijd in de Ronde van Drenthe, toch een beetje het wereldkampioenschap voor het KrolStonE continentalteam.
Dit was alleen niet de enige wedstrijd waarin ik vroegtijdig de kleedkamers moest opzoeken en dan ga je denken. Al 3-4 weken vlieg ik door de week tijdens de trainingen en komt het er niet uit in de wedstrijden. Waardoor ik tijdens trainingen nog meer opzoek ga naar dat goede gevoel waardoor ik nog harder ga trainen. Gevolg: iets te gek gedaan in de training, beetje vermoeid en de benen naar de klote. Daarom heb ik een weekje rustig aan gedaan.
 
Inmiddels train ik weer elke dag en voel ik me weer een stuk beter. De komende tijd rijd ik wat minder klassiekers doordat het al een tijdje geleden is dat ik nog eens een goede uitslag reed. Dus het doel voor de komende tijd is om door goed te trainen en goede wedstrijden te rijden en weer in de selectie te komen voor de grotere wedstrijden.
 
Dan nu het leuke nieuws, aankomende weekend rijd ik voor het eerst een prof criterium. Rondjes rond de kerktoren met de profs is iets nieuws voor mij dus ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat. Op Koninginnedag rijd ik de ronde van Tiel en de week erop de ronde van Helmond.
 
Maar eerst zaterdag de PWZ klassieker.
Ik ben benieuwd hoe het gaat.
 
Groeten Sjoerd

SMS uit de koers:

Vijfde plek in klassement in Kameroen: mooie afsluiting. In de laatste etappe hard voor van Agtmaal gewerkt en in eerste groep aangekomen. Resultaat van Agtmaal wint de ronde (UCI 2.2) en ik word 5e. Een geweldige belevenis in dit land. gr. Sjoerd

« vorige    
Krolstone
Accountants & Adviseurs