Ontwikkelfonds


Als topsporter doe je alles voor je sport, je laat alles voor je sport. Alle beheersbare factoren richt je in om optimaal resultaat te behalen.
Mijn persoonlijke ambities zijn de laatste jaren geleidelijk gestegen, tot op dit moment kon ik alles zelf bekostigen. Maar omdat ik de komende 2 jaar er alles aan wil doen om van het wielrennen mijn beroep te maken heb ik iets extra’s nodig.
 
Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van wat ik nodig heb, hoe ik dat wil gaan financieren, wie al lid zijn van de businessclub en wat uw voordeel is als u lid wordt van de businessclub. U kunt het op uw gemak eens doorlezen, mocht u meer informatie willen dan kom ik u graag persoonlijk mijn plan uitleggen.


Het idee


Onderaan de pagina vindt u een greep uit de zaken die ik nodig heb om de kans op het realiseren van mijn doel zo groot mogelijk te maken. Omdat al deze zaken te financieren heb ik een businessclub opgericht.
 
De businessclub 
De businessclub zal worden ondergebracht in een stichting en de voorzitter is gemeente raadslid van de stadspartij Frans Spuijbroek. Het idee is dat lokale ondernemers lid kunnen worden van de businessclub waardoor de onderdelen onderaan deze pagina gefinancierd kunnen worden en de ondernemers krijgen een aantal gelegenheden tot netwerken en hebben de onderstaande voordelen.
 
Wat levert het op:
  1. een goed gevoel dat u een gemotiveerde Warnsveldse topsporter helpt naar een hoger plan te brengen en zijn ambities te realiseren.
  2. vermelding op de website van Sjoerd Botter (60 a 70 bezoekers per dag- bij publiciteit verdubbeling en soms verdrie/viervoudiging van het aantal hits)
  3. vermelding + evt. foto in plaatselijke en regionale huis- aan huisbladen bij introductie van het fonds en bij het behalen van doelstellingen en tussen doelen.
  4. U wordt wekelijks op de hoogte gehouden van mijn prestaties en vorderingen, doormiddel van een nieuwsbrief.
  5. 1 keer per maand zal ik tijdens mijn nieuwsbrief 1 van leden van de businessclub introduceren.
  6. Één maal per jaar een borrelavond met presentatie
  7. Één maal per jaar een fietsclinic met alle leden van de businessclub, leden mogen teven een relatie meenemen naar de fietsclinic.
  8. En een geheel verzorgde sponsordag waarbij een professionele wielerwedstrijd wordt bezocht waaraan ik deelneem.
  9. Als extra voordeel kan ik vermelden dat het lidmaatschap volledig fiscaal aftrekbaar is. Het lidmaatschap van de businessclub bedraagt € 500,--
De donatie
De bedrijven die niet direct lid willen worden van de businessclub en mij toch willen steunen op weg naar de top is er de donatie. Dit kan in de volgende vormen: 

ø       Een vrije storting van minder dan € 250,--  (dit levert punt 1, 2 en 4 op) 
ø       Een vrije storting van meer dan € 250,--  (dit levert punt 1, 2, 3 en 4 op)
 
De donaties zullen terecht komen in de stichtingskas, uit deze stichtingskas worden de eerder genoemde materialen gefinancierd.


Wat heb ik nodig


In de winter 2007/2008 heb ik lijst gemaakt met alle zaken die voor mij belangrijk zijn om mijn leven volledig in te richten voor mijn sport. De meeste dingen kon ik naderhand van mijn lijst halen omdat ik ze al van mijn ploeg (KrolStonE Continetalteam) kreeg of ik omdat ik ze al had. Aan het eind van het gestreep hield nog een klein lijstje over met ontbrekende beheersbare factoren. Hieronder vind u een aantal van deze ontbrekende zaken:
 
SRM systeem:
Een SRM systeem is een soort fietscomputer waarop waardes als: trapfrequentie, snelheid, hartslag, hoogte, tijd worden weergegeven. Door deze verschillende variabelen kan je veel specifieker trainen, en de trainingsgegevens kunnen direct via de computer worden verzonden en geanalyseerd door de trainer.
Reden: Door met dit systeem te kunnen trainen kan ik een grote stap zetten op conditioneel vlak.
 
Vervoer:
De laatste jaren ben ik steeds meer wedstrijden gaan rijden en trainingsstages gaan doen. Zo ben ik afgelopen jaar in totaal ongeveer 4 maanden van huis geweest. En dat zal dit jaar nog eens flink gaan toenemen. Om ergens te komen heb je vervoer nodig, tot nu toe kon ik in het weekend altijd de auto van mijn ouders lenen. Maar tegenwoordig ben ik ook vaak door de week op pad en dan hebben ze de auto zelf nodig. Met andere woorden: ik heb eigen vervoer nodig in de vorm van een auto. Reden: Zonder eigen vervoer, heb ik niet de zekerheid dat ik weg kan, als ik weg moet voor wedstrijden, teambijeenkomsten, teamtrainingen, trainingsstages etc.
 
Trainingskampen:
Trainingskampen zijn onontbeerlijk voor mij omdat mijn ambities vooral op geaccidenteerd terrein liggen, daarom zal ik ook veel bergop moeten trainen. Daarbij is het belangrijk om in de voorbereiding veel uren te trainen over heuvelachtig terrein. Deze uren maak ik altijd aan de Costa Blanca omdat het hier het beste weer is van heel Spanje. Ik organiseer zelf trainingskampen naar deze regio, zodat we met een groep ambitieuze wielrenners samen aan een goede basis voor het volgende seizoen kunnen werken. Reden: Het is noodzakelijk hard en veel te trainen in de laatste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dit is ivm het weer en het gebrek aan bergen niet mogelijk in Nederland.
 
En een geheim wapen
En ik zoek financiering voor mijn geheime wapen van dit jaar. Wat dit is, vertel ik u persoonlijk als ik mijn plan kom uitleggen.


SMS uit de koers:

Vijfde plek in klassement in Kameroen: mooie afsluiting. In de laatste etappe hard voor van Agtmaal gewerkt en in eerste groep aangekomen. Resultaat van Agtmaal wint de ronde (UCI 2.2) en ik word 5e. Een geweldige belevenis in dit land. gr. Sjoerd

« vorige    
Krolstone
Accountants & Adviseurs