Nieuwsberichten


02-05-2008
Eerste top 10 plaats in Tiel

Op Koninginnedag heb ik de Oranjeronde van Tiel gereden. En dit ging lekker. Op het rondje van ongeveer 1,2 kilometer waren we al snel vertrokken voor een lange vlucht. Met 7 man hebben binnen 3/4 van de wedstrijd het peloton gedubbeld. Onderweg wist ik de leidersprijs en een flinke stapel premies op te rapen. Helaas was er nog een groep van 9, die zich had weten los te maken van het peloton en ons in de laatste 10 ronden terugpakte. Gelijk bij de aansluiting reed Erik Andrea weg uit onze groep en een ronde later was het Bobbie Traksel die de aansluiting maakte. Al snel was duidelijk dat zij de eerste 2 plaatsen op het podium gingen bezetten. Ik heb in de laatste paar ronden alles op alles gezet om weg te rijden voor de 3de plaats. Helaas is dat niet gelukt en werd ik 7de. Bij foto's staan nog een paar mooie foto's van deze wedstrijd.
Maar toch heb ik vandaag genoten en niet onbelangrijk, goed verdiend
Aankomend weekend rijd ik het criterium van Helmond. De week erop de Ronde van Midden Brabant en de Noord Nederland Tour.
 
Groeten Sjoerd

SMS uit de koers:

Vijfde plek in klassement in Kameroen: mooie afsluiting. In de laatste etappe hard voor van Agtmaal gewerkt en in eerste groep aangekomen. Resultaat van Agtmaal wint de ronde (UCI 2.2) en ik word 5e. Een geweldige belevenis in dit land. gr. Sjoerd

« vorige    
Krolstone
Accountants & Adviseurs