Nieuwsberichten


18-03-2008
Geen wedstrijden, wel hard getraind

Afgelopen weekend heb ik geen wedstrijd gehad. Van de trainer/ploegleider heb ik afgelopen weekend vrij gekregen om een goede week hard te trainen. Hier heb ik dan ook gretig gebruik van gemaakt door afgelopen week een goede 700 km harde trainingskilometers te maken.
Met mijn powertab die ik door de businessclub heb kunnen kopen kon ik na elke training waardes vergelijken als: gemiddeld wattage over de hele training, piek wattages over bepaalde periodes(1 minuut, 5 minuut enz.) gemiddelde omwentelingen en alle hartslag gegevens. Deze gegevens zijn leuk om je voortgang te meten maar ook om vermoeidheid te constateren, waardoor je heel gericht kan trainen. Zo kan ik nu zien dat mijn gemiddeld wattage van de trainingen van ongeveer 180 watt in januari is gestegen naar ongeveer 220 watt.
Leuke informatie voor de cijferaar. Ik zal binnen kort een kijken of ik wat wedstrijd gegevens op de site kan plaatsen.
 
Groeten Sjoerd

SMS uit de koers:

Vijfde plek in klassement in Kameroen: mooie afsluiting. In de laatste etappe hard voor van Agtmaal gewerkt en in eerste groep aangekomen. Resultaat van Agtmaal wint de ronde (UCI 2.2) en ik word 5e. Een geweldige belevenis in dit land. gr. Sjoerd

« vorige    
Krolstone
Accountants & Adviseurs